Online laten bestellen door een medewerker van de mediamarkt , waar ik hem heel dankbaar voor ben. Volgende dag het product in huis. Zeer fijne monitor. Mooie kleuren , dus rustiger kijken. Makkelijke bediening. Aantrekkelijke prijs. Betaling volgens cadeaukaart. Erg makkelijk.
Zeer tevreden over het product.
Online voor 22.00 uur besteld is volgende dag in huis. Klopt!. Je kan de verzending bekijken en de chauffeur volgen. En wanneer , hoelaat het product wordt afgeleverd. Product goed en veilig verpakt. Geen beschadigingen aan de verpakking. 100% tevreden.
KlantenserviceIn de winkel kreeg ik te horen dat de monitors op voorraad waren. Ik kwam daar om er 1 op te hallen. Bleek dat er geen op voorraad was. Wel online nog te bestellen. Ik naar de klantenservice. Uitgelegd van hoe of wat. Deze man heeft mij zeer goed en prettig geholpen. Ik kocht een cadeuakaart. Deze man heeft voor mij online de monitor besteld en met de cadeaukaart betaald. Dus geen bankzaken. Wat ik prettig vind. Volgende dag zou het product worden afgeleved, wat ook gebeurt is. Vond het een hele goede , fijne en prettige service van die man. Ben hem dan ook heel erg dankbaar!