Belsimpel

Belsimpel moet beter opletten en duidelijk lezen en begrijpen wat je schrijft, dat voorkomt een hoop misverstanden en frustratie bij de klant.

Ik heb bij Belsimpel een Nexus 6 besteld, deze werd de dag erna netjes bezorgd. Helaas bleek bij het openen van de verpakking dat de Nexus een kapotte accu had en de achterkant van de telefoon daardoor open was gaan staan. Gebeld met de klantenservice en retour gestuurd. Duidelijk briefje erbij dat ik mijn aankoopbedrag retour wil ontvangen. De dag erna komt er een mail waarin staat "u hebt aangegeven een nieuw product te willen ontvangen" wat dus helemaal niet het geval is. Waarop ik weer heb gemaild om aan te geven dat ik dit niet wil. Maar dat wordt genegeerd en er wordt gewoon een nieuw toestel verzonden.
Inmiddels is het nieuwe pakket geariveerd op een afhaalpunt 15km van mijn woonplaats, wat dus niet handig is.

De klantenservice reageert nergens op. Dus op die manier is het erg lastig om tot een goede oplossing te komen.

We hebben een hele lekkere koek ontvangen van een bakkerij uit Groningen.
Een medewerker van Belsimpel belde nog op om te vertellen dat er veel mis is gegaan tijdens hun verhuizing.
Netjes dat ze excuses maken en een koek opsturen, maar ik ben geen klant meer van ze. Dan betaal ik liever wat meer voor goede service.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops