V-Nix.nl

Goed assortiment en prima prijzen, zeker niet de goedkoopste webshop, maar dat wordt ruimschoots goed gemaakt door de zeer snel reagerende en kundige klantenservice, tenminste zolang je niet met vervelende klachten komt.

De voorraadsituatie die op de website wordt weergegeven bleek niet helemaal up-to-date, want nadat de bestelling was geplaatst op vrijdag kreeg ik enkele uren daarna een mailtje met verontschuldigingen dat de levering niet op zaterdag kon plaatsvinden maar dat ze maandag nieuwe voorraad zouden krijgen en dan dinsdag zouden leveren. Hetgeen overigens ook keurig zo is uitgevoerd.

De klantenservice was buitengewoon goed vooraf: de reactietijd op enkele mails met vragen was steevast binnen 10 minuten en uit de antwoorden bleek dat men heel goed wist waar men het over had. Ook denkt men mee met de klant en probeert niet om dure accessoires aan te smeren maar komt met goedkopere alternatieven dan de originele leverancier.

Echter ruim een week na levering publiceren ze een actie waarbij de rugzak (waarde 179 euro) nu gratis wordt aangeboden. Als de klantenservice via een mail hierop wordt aangesproken dan geven ze niet thuis, met als excuus dat ze dat niet wisten. Dat zou natuurlijk nog kunnen zijn, maar ze zijn vervolgens ook niet bereid om dan een commercieel gebaar te maken.
Dan voel je je als klant toch wel enorm genaaid......

Verder bleek één van de twee batterijen die was meegeleverd alleen met het nodige geweld in de drone aangebracht te kunnen worden. Zelfs na het sturen van het filmpje waarop duidelijk te zien is dat ene batterij er gemakkelijk ingaat en de andere absoluut niet was dat volgens de klantenservice normaal.
Gelukkig dacht DJI daar zelf anders over en die komen zonder problemen de batterij thuis ophalen en je krijgt gewoon een nieuwe.

Beste John,

Spijtig om te vernemen dat u maar gedeeltelijk tevreden bent over onze service. DJI acties worden helaas niet vooraf aangekondigd aan klanten of dealers, waardoor wij ten tijde van de bestelling nog niet op de hoogte waren van deze acties. Compensatie voor aankopen die zijn gedaan voor de actie geeft DJI helaas niet. Om die reden kan er aan u helaas ook geen compensatie worden verstrekt, ook al hadden we dit nog zo graag gedaan.

Voor de accu is door DJI reeds een oplossing geboden, maar indien u dit via ons wenst af te handelen is dat natuurlijk ook mogelijk. De snelste en eenvoudigste weg is echter een rechtstreekse afhandeling met DJI die ze u hebben aangeboden. We hopen dat alles naar wens verloopt en zien u uiteraard graag nog eens bij ons terug.

Hartelijke groet,

Team V-Nix