Bax-shop.nl | Bax Music

Snel en betrouwbaar. Ik heb al meerdere keren afspraken met medewerkers gemaakt voor uitleg over div producten. Hiervoor wordt dan altijd RUIM de tijd genomen. ook zijn de dan aangewezen medewerkers behoorlijk op de hoogte van de producten en hebben ze bijzonder veel kennis van zaken. Ik mis dat vaak bij andere winkels. Dit maakt een gepland bezoek aan Bax echt bijzonder. erg informatief, en helt altijd bij het maken van de juiste keuze. buiten dat is het altijd even een dage uit onder zeer mooie artikelen en presentaties. Bax laat zien dat ze hun klanten waarderen. Er is ook altijd even ruimte voor pauze en een lekker kopje koffie. Ik ben daarom erg positief en adviseer Bax graag aan anderen.

snelle levering en altijd goed verpakt,

Wordt altijd netjes te woord gestaa. Wel worden de wachttijden aan de telefoon langer. Terugbelopdrachten worden niet altijd snel uitgevoerd, soms ook wel vergeten. Hier zou men nog verbetering aan kunnen brengen.

Beste heer Wienands,

Bedankt voor uw review en uw mooie woorden. Wat betreft de langere wachttijden voor de telefoon; dat klopt inderdaad. Het is de laatste tijd erg druk waardoor we momenteel wat minder goed bereikbaar zijn. We zijn hier hard mee bezig en hopen dat u ons in de toekomst beter kunt bereiken.

Amanda
Bax-shop