De site zelf is erg simpel maar wel duidelijk.
Ik begrijp het opsplitsen van elke categorie niet in een aparte site.
Ik heb een bestelling gedaan voor fluke meetsnoeren.
Heb de verpakking gekregen maar geen meetsnoeren, wat erg vervelend was aangezien ik ze nodig had.
Na contact opgenomen te hebben met kommago werd gezegd dat ze er achteraan zouden gaan.
Ik heb elf meteen gebeld en een email gestuurd met foto's.
Maar na een week heb ik maar een bestelling gedaan bij Conrad en heb de meetsnoeren nu in huis.
Maar heb een email ontvangen van kommago dat ik nu een getekende brief moet opsturen.
Vind de klantenservice erg slecht.
Beste Churchill9,
Bij deze wil ik u bedanken voor uw review en wil ik u bij deze onze excuses aanbieden voor de gang van zaken. Dit hadden wij sneller moeten oppakken en oplossen voor u.
Uw bestelling is ingepakt in ons magazijn en overgedragen aan PostNL.
De zending is bij PostNL gewogen en het gewicht zou bij aflevering overeen komen met het gewicht van het product zoals besteld.
Omdat u aangaf dat het product niet aanwezig was in de verpakking hebben wij bij PostNL een onderzoek in moeten stellen om te achterhalen waar het product zou zijn verdwenen. Dit onderzoek heeft te lang geduurd en hier hadden wij sneller in moeten handelen.
Ik begreep dat mijn collega inmiddels al contact met u heeft opgenomen en heeft aangegeven dat wij het volledige bestelbedrag aan u zullen crediteren.
Wij hopen dat dit uw vertrouwen in onze organisatie enigszins hersteld en u in de toekomst weer terug te zien bij 1 van onze 22 winkels
Ik heb alleen een email gekregen dat ik een getekende brief en mijn telefoon nummer moet opsturen.
Er staat nergens dat ik mijn geld terug zou krijgen,of een andere oplossing.