Geen problemen alleen moet je geen vragen stellen want dan hebben ze het te druk.
VerzendingIn mijn geval stond er bij het artikel levertijd 4 werkdagen en daar maakte ik mij zorgen om, omdat ik het artikel dan ook echt niet later moest hebben. Het was wel in het andere filiaal op voorraad, maar kreeg geen antwoordt op mijn vraag hierover. Artikel was er wel na 1 dag al.
KlantenserviceAltijd te druk. Wanneer je iemand aan de lijn krijgt hebben ze geen antwoordt en beloven ze dat je teruggebeld wordt, maar dat wordt je dus niet. Ook niet na meerdere telefoontjes en twee mailtjes. In mijn geval zat er geen factuur bij de levering en ook niet bij de mail waar deze volgens de tekst in de bijlage zou zitten. Ook op de website werkt het linkje factuur downloaden niet. Dit allemaal gemeld maar na twee weken nog geen factuur ontvangen. Daarop maar een print screen gedaan en deze met wat knippen en opslaan als pdf in mijn boekhouding gedaan. Zo hoort dit niet natuurlijk!
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Jammer om te horen dat u niet goed in contact met ons kon komen en dat er geen reactie op uw vragen is gekomen. Dat is natuurlijk niet netjes en niet de service die wij willen bieden. Mocht u de factuur nog willen hebben, dan kunt u mij mailen op webcare@bax-shop.com onder vermelding van uw ordernummer of klantnummer. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik dat ook graag.
Amanda
Bax-shop