Producten makkelijk te vinden en inderdaad op voorraad, snel en vriendelijk te woord gestaan door verkopers, goed geholpen Overzichtelijke en fijne site.
KlantenserviceGigabyte GTX 980 Ti G1 Gaming gekocht. Kreeg hem niet stabiel in mijn systeem en na een tijd besloten dat ik hem wil omruilen. Op mails/chat werd alleen gereageerd met maak een service ticket aan en werd niet op mijn simpele vragen in gegaan. Service aanvraag gedaan, wederom niet op mijn simpele vragen en verhaal geantwoord. Ik moest hem opsturen om te testen.... Natuurlijk deed hij het daar wel dus hij was goed en ze wilden hem terugsturen en mij het testen in rekening brengen. Als er naar mijn beschrijving/verhaal was gekeken dan was meteen duidelijk dat ik hem wilde omruilen omdat ik hem niet stabiel kreeg in mijn systeem en dit op een compatibiliteits probleem wees. Na een paar vervelende mails ineens een ander persoon die me ontzettend snel hielp en wel luisterde, ik kon 2 dagen later een EVGA GTX 980 ACX 2,.0 SC+ ophalen die het inderdaad WEL prima doet. Wat mij het meest steekt is dat er meteen een service aanvraag moet komen en je de kaart moet opsturen. Reageer eerst eens op het verhaal voordat er allerlei testen moeten worden gedaan. Voor de rest uiteindelijk prima opgelost en vriendelijke mensen. Doordat het zo is opgelost kom ik hier terug.