Duidelijke en overzichtelijke website. Erg veel keus. Er zijn alleen wel heel erg veel categorieën waardoor het moeilijk is om het juiste product te vinden zonder de zoekfunctie te gebruiken.
VerzendingHelaas hebben ze hun slogan 'voor 22.00u, morgen in huis" niet gehaald. Ruim op tijd besteld, vervolgens heb ik een T&T code gekregen die niet werkte. Pakketje was dus niet te traceren, uiteindelijk een dag te laat bezorgd. Het bleek een brievenbus pakket te zijn waar dus geen T&T code voor zijn. Dit was niet gecommuniceerd.
KlantenserviceMijn T&T code werkte niet. Hiervoor heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice en helaas geen antwoord ontvangen. Dat iets niet werkt en er wat te laat komt is niet erg. Maar er niet over communiceren vind ik wel erg.
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw review. Mijn excuses dat er niet over de track & trace code is gecommuniceerd. Dat is natuurlijk niet netjes en niet de service die wij willen bieden. Wij zijn er hard mee bezig om dit te verbeteren. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.
Amanda
Bax-shop