Coolblue.nl

Computer gekocht via coolblue tweedekansje. Stond er nog een account met wachtwoord op -,-. Voor de rest webshop ziet er goed uit etc.

Kwam snel binnen. Was redelijk verpakt, maar had makkelijk kunnen beschadigen.

Toen ik de computer via coolblue tweedekansje kocht stond dat het een zo goed als nieuwe was, alles gereset en al. toen ik hem binnen gekregen had meteen uitgeprobeerd!, nou niet dus. Er stond nog een account van iemand op met een wachtwoord, dus er binnen in komen was onmogelijk. Meteen met coolblue gebeld en ze deden er 15 minuten over om antwoord te geven. Het antwoord: staat in de handleiding. Daar hadden we al gekeken en stond niks. dus nogmaals gebeld. antwoord: dan moet u op google zoeken... na wat geprobeerd te hebben was het gelukt om in de windows achtige bios te komen. vanaf daar gereset.

WAARDELOZE KLANTENSERVICE!

Het is dus na wat googlen gelukt. Maar wel beetje teleurgesteld.

Beste Sanderharton,

Bedankt voor u review. Wat fijn dat u het product snel heeft ontvangen, maar vervelend dat er nog een account op de laptop stond. We begrijpen dat dit niet prettig is bij een aankoop. We verbazen ons wel over uw contact met de klantenservice. We gaan hier uiteraard aan werken, want dit is niet de service die u van Coolblue kunt verwachten. Graag vernemen we of het probleem momenteel is verholpen, of dat de laptop nog steeds niet naar behoren werkt. Kunt u dan het ordernummer sturen? We gaan het dan voor u uitzoeken.

Groeten,
Coolblue