Azerty

Het was makkelijk om de bestelling te plaatsen, je hoefde alleen maar de producten in de winkelwagen tedoen en je had daarna meteen al de keus voor de betaling en de verzending. ook werdt mijn order meteen aangepast toen ik zag dat er een emmblessage aanbieding was. Ik belde en ik kon al binnen een minuut bij ze terecht en hoefde niet in de wachtrij testaam zoals bij veel bedrijfen wel zo is. Ben echt blij dat ik mijn pc bij dit topbedrijf gekocht heb en je kreeg er ook nog lekkere merci bij dat had ik allemaal niet verwacht. Bedankt arzerty !!

Echt een top kwaliteit alle doosjes worden er netjes bij geleverd en het zit goed ingepakt. De levering was ook snel bij mij thuis.

Ik had mijn order geplaatst en ik wou graag weten hoever mijn oorder was. Ik stuurde ze een mailtje en ik kreeg al binnen een paar minuten antwoord. Ook had ik gebeld naar arzerty en werdt ik echt supersnel geholpen. Alles wordt goed en netjes aangepakt.

Scorekaart voor Azerty