Eenvoudig via tweakers pricewatch een product gevonden en direct via de website van DataIO bestel. Bestelproces is duidelijk, ik had al een account dus dat versnelde het proces aanzienlijk. Betalen heb ik via iDeal gedaan maar er zijn tal van betalingsopties, erg handig.
VerzendingVerzending ging voorspoedig, zelfs met envelop post, die zelfs gratigs is, was mijn product (een microSD kaartje) er een dag na verzenden.
KlantenserviceHelaas klopte de voorraad status op de website niet, dat is natuurlijk niet zo netjes, maar ik kreeg na bestelling een belletje dat dit het geval was.
Gelukkig werd mij een ander (duurder) product aangeboden wat wel nog die dag verzonden kon worden, erg netjes.
Wat ik daarbij wil opmerken is dat de medewerker goed op de hoogte was van de technische eigenschappen van het product en de testresultaten die hierover bekend zijn. Normaal zou ik eerst zelf even op internet gezocht hebben of dit product ook echt gelijkwaardig zou zijn. Erg professioneel en klantgericht, bedankt DataIO!
Ik heb reeds eerder bij DataIO besteld, maar wanneer andere winkels een marginaal goedkoper product zouden aanbieden ga ik in het vervolg als nog voor DataIO.