Bax-shop.nl | Bax Music

Zeer slechte service (voor de tweede keer) met uiteindelijk de goede bedoelingen van Bas die er in ieder geval nog iets van probeert te maken.

Dinsdag 27 Oktober 's morgens om 10:50 wat spulletjes besteld bij Bax-shop om ze de volgende dag in huis te hebben. Heel goed opgelet of de voorraadstatus groen was, zodat er ook echt geleverd zou kunnen worden. Paar minuten later de bestelling en betalings bevestiging ontvangen. Normaal krijg je dan 's nachts de verzend bevestiging, maar die was er niet de volgende morgen.
Op woensdagmiddag 28 oktober Bax-shop gebeld hoe het zat, en de medewerker vertelde me dat van 1 product (waar ik er 3 van had besteld) onvoldoende voorraad was en dat ze daarom de order, zodra deze producten op nabestelling binnen zouden zijn, alsnog zouden uitleveren.
Ik gevraagd waarom ik dan geen melding krijg bij het bestellen (is me al 2 keer eerder gebeurd) dat er onvoldoende voorraad is of op zijn minst dan direct een mail opdat je eventueel wat anders kunt bestellen. Medewerker vertelde me dat dit een bekend probleem is bij Bax-shop en dat ze 'er naar aan het kijken zijn'.
Hij vond het wel vreemd dat ik geen mail had gekregen, verontschuldigde zich en of ik wat anders wilde bestellen. Dat kon niet omdat er geen alternatief product voor is.
De volgende dag kreeg ik 'ineens' een mail van Bax-shop met daarin de mededeling dat 1 product niet leverbaar was en dat de levering nu voor week 45 (week later) stond ingepland.
Afgelopen donderdagmiddag 29 oktober Bax-shop een reminder gestuurd dat week 45 al weer bijna voorbij was en dat ik nog steeds niets had ontvangen.
En ja hoor, de volgende dag een reactie van Bax-shop dat de bestelling nu was verschoven naar week 46..
Ik heb toen Bax-shop direct een mail gestuurd dat ik zeker wilde weten dat de spullen dan ook daadwerkelijk binnen zullen zijn in week 46 omdat ik ze zaterdag 14 november nodig heb (2 weekenden later dan gepland).
Daar op vrijdag 6 november nog steeds niets op vernomen, maar ik weet zeker dat nu de klacht op Trustpilot is gepost, er snel contact met me wordt opgenomen.
Dat was de vorige keer ook zo toen Bax-shop niet constructief op een zeer terechte klacht reageerde en toen was het ineens heel snel geregeld. Jammer dat het weer zo moet gaan.

Nu weer even de reactie afwachten..

Zaterdag 7 november om 13:08 een mailtje van Bax-shop after sales' gehad met daarin opmerkingen/vragen waaruit blijkt dat de diverse service afdelingen nog steeds volledig langs elkaar heen werken. Op gereageerd met link naar deze post op Trustpilot..

En zoals verwacht diezelfde zaterdag om 14:15 een belletje van Bas van Bax-shop dat hij had gezien dat ik niet tevreden was op Trustpilot..
Bas was het niet helemaal eens met zijn collega dat het een bekend probleem is en dat hij zelf diverse keren bij verschillende producten op de website meerdere aantallen had besteld en dat hij dan wel direct een melding kreeg dat er te weinig voorraad is om alles uit te kunnen leveren.
Bas aangegeven dat ik er sinds het al eerder is misgegaan speciaal op let en dat ik echt geen enkele melding heb gekregen.
Bas ook verteld dat ik alleen maar zeker hoef te weten of ik de spullen dan in ieder geval uiterlijk as vrijdag 13 november in huis heb. En dat volgens mij daar een belletje met de leverancier voldoende voor is om dat te achterhalen.
Bas heeft beloofd dat Bax-shop as maandag wat laat weten.

Wordt vervolgd..

En inderdaad maandagmiddag 9 november een belletje gehad van Bas dat Bax-shop had gebeld met de fabrikant en dat ze ervan uitgaan dat de order door Bax-shop gewoon keurig einde v.d. week aan mij uitgeleverd gaat worden.

Ben zeer benieuwd en wordt wederom vervolgd..

Vrijdagmorgen 13 november vol verwachting op mijn mobiel gekeken of de verzendbevestiging was binnengekomen.
Niet dus, maar wel om 8:45 een mail dat de bestelling wederom is verschoven dit keer naar W47..

Hoe kun je als bedrijf jezelf zo te kijk zetten en dingen beloven die je niet kunt waarmaken. Werkelijk ongelofelijk en ik weet zeker dat ik niet de enige ben maar dat veel klanten de moeite niet nemen om te berichten.

En nu de boel wederom afblazen voor het weekend, door de 'service' van Bax-shop.

Het is nu vrijdagmiddag 13 november 17:15 en had op zijn allerminst een belletje van Bas van Bax-shop verwacht maar zelfs dat niet..

Zaterdagmiddag 14 november telefoontje van Bas gehad, dat hij had begrepen uit dit bericht op Trustpilot etc.
Hij vond het echt vreselijk, hij had er echt alles aan gedaan en of ik dat maar van hem wilde aannemen. En natuurlijk nogmaals duizend keer excuses. Wat kon hij nog meer doen dan de fabrikant bellen en erboven op zitten. En oh ja, hij was er zelf niet gisteren.
Antwoorde dat hij waarschijnlijk niet de enige is die bij Bax-shop werkt.
En dat als hij maandag met de fabrikant had gebeld, en mij daarna beloofd de spullen in huis te hebben voor het weekend, hij bijvoorbeeld op woensdag en donderdag even had kunnen checken of ze al waren binnengekomen..
Hij gaat er nu echt voor zorgen dat ik mijn spullen krijg en maandag gaat hij weer bellen..
'Praatjes vullen de gaatjes' bij Bax-shop.

Wordt vervolgt

Afgelopen maandagmiddag 16 november weer belletje gehad van Bas, dat de spullen nu binnen waren gekomen.
Nacht van maandag op dinsdag de verzendbevestiging ontvangen.

Woensdag de 18e november ga ik de spullen afhalen bij het afhaalpunt..precies 3 weken later dan 'voor 22:00 besteld morgen in huis'

Vandaag woensdag de 18e de Bax-bestelling opgehaald bij het afhaalpunt. Alles was er en zoals meestal netjes verpakt en in 'nieuw conditie'.
En als compensatie voor het tot twee keer toe moeten afblazen van de geplande activiteiten met de band een tegoedbon voor gratis verzending bij de volgende bestelling.
Super, ben al jaren klant en heb in die jaren regelmatig besteld maar nog nooit zo weinig dat ik bestelkosten moest betalen..

Woensdag de 18e mailtje gehad van Bas van Bax-shop dat hij had gezien dat ik de spullen nu wel had ontvangen, en of hij me een cadeaubon kon aanbieden voor al het ongemak.
Geantwoord dat dat dan in ieder geval zou betekenen dat ik een volgende bestelling in ieder geval nog een keer bij Bax-shop zou plaatsen.
Bas was er donderdag en vrijdag niet en daarom zaterdag de 21e reactie gehad van Bas dat hij de cadeaubon opstuurt.

Nu kijken of het bij de volgende bestelling wel goed gaat.

Beste heer,

Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u uw producten heeft ontvangen. Ik wens u veel plezier met uw bestelling en hoop dat wij in de toekomst u de service kunnen bieden die u wenst.

Amanda
Bax-shop