Azerty

Order voor alle onderdelen voor sterke gaming PC hier gedaan. Geen klachten, prima site, maar na ontvangst begonnen de problemen (zie Klantenservice).

Zelf gebouwd, maar helaas, eindeloze reboot. Bleek dat een van de geheugenslots op het moederbord kapot was. Kan gebeuren, servicenummer aangemaakt, moederbord terug gestuurd. Toen kreeg ik een mailtje van Azerty dat, tijdens het bouwen of loshalen van de CPU (ofwel mijn eigen toedoen), één van de CPU pinnetjes op het moederbord beschadigd waren geraakt en dat daardoor de garantie niet meer gold. Ik heb al veel PCs in elkaar gezet dus ik kon me dit niet voorstellen, maar helaas kan ik in die situatie geen enkel bewijs leveren. Azerty heeft zelf geen tests gedaan op het probleem van de kapotte geheugenslot, maar geprobeerd het pinnetje te repareren en daarna doorgestuurd naar de fabrikant (Gigabyte) met hoop op coulance. Gigabyte kon het probleem niet reproduceren, en heeft het bord terug gestuurd. Voor de tweede keer in elkaar gezet, probleem 100% reproduceerbaar. Ik verloor hierdoor het vertrouwen in een goede oplossing, zowel vanuit Azerty als vanuit Gigabyte, en heb maar voor lief genomen dat ik dat geheugenslot nooit kan gebruiken. Slechte ervaring all in all.

Scorekaart voor Azerty