Bestellen was simpel, maar mag wat overzichtelijker. Prijzen en aanbiedingen zijn voordeliger dan bij andere aanbieders. Uitgaande van mijn eigen interesse qua toestel.
VerzendingZeer snelle levering.
KlantenserviceZag tijdens het bestellen over het hoofd het vinkje om een ander afleveradres op te geven en foutje in huisadres. Direct de klanten service gebeld en alles werd snel aangepast. Binnen 2 dagen de LG nexus 5x in huis. Dus zeer tevreden over de levering. Na via Wifi alle gegevens van oude telefoon op de nieuwe gezet te hebben. Nog even gespeeld met het toestel. De volgende ochtend wilde ik de telefoon aanzetten maar toestel bleef hangen na het invoeren van de pincode. S' avonds bij thuiskomst direct studentmobiel gebeld en verhaal gedaan. Zonder verder vragen te stellen werd er door de medewerker gemeld het toestel te retourneren en er een nieuwe op gestuurd zou worden. De medewerker begreep dat de nieuwe simkaart niet past in de oude telefoon en gaf aan een simkaart adapter op te sturen. Tot nu zeer tevreden over studentmobiel.