Pakjes komen op tijd aan maar de klanten service van Cool Blue is totaal waardeloos. Verwacht dus geen goede klanten service bij Cool Blue. Heb ongeveer 2 tot 3 maanden moeten wachten tot dat ik uiteindelijk een toestel uit de “geopende doos” had gekregen.
Dit terwijl mijn toestel die ik bij hun gekocht had totaal nieuw was en door een fabrieksfoutje terug gestuurd moest worden wat binnen de eerste week al was gebeurd (was fysiek langs geweest en Cool Blue heeft de telefoon zelf terug gestuurd).
De telefoon die ik uiteindelijk had gekregen was van iemand anders geweest 2de hands dus. Maar goed het was een toestel dat werkte. Na verder gekeken te hebben bleek de foto’s, filmpjes etc. van de vorige eigenaar er nog op te staan privé gegevens dus wel te verstaan. Ik kan best begrijpen dat de eigenaar van wie de telefoon ooit geweest was niet begrijpt hoe je een telefoon wist, maar Cool Blue had dit moeten zien.
Conclusie, Cool Blue is “oké” bij het bestellen, maar hun klantenservice is totaal waardeloos.
Hierover heb ik niet veel te zeggen, pakketjes komen netjes de volgende dag aan en zijn goed verpakt.
KlantenserviceHeel erg slecht een van de slechtste klantenservice die ik ooit heb gehad. Telefoon was binnen de eerste week al terug gestuurd door een fabrieksfoutje wat kan gebeuren. Maar kreeg een vervangende toestel pas na 3 maanden terug en uit de geopende doos. Gegevens van de vorrige eigenaar stonden hier nog op foto's, filmpjes etc..
Conclusie Slechte klanten serivce
Beste Deathstart,
We hebben je verhaal met verbazing gelezen, want dit is echt niet de bedoeling. Wanneer je je toestel na een week terugstuurt hoor je niet twee tot drie maanden wachten en vervolgens een opendoos model ontvangen. Zou je een e-mail met je ordernummer willen sturen met daarin je ordernummer en achtergrond van je verhaal aan klantenservice@coolblue.nl? Dan gaan we ernaar kijken. Onze excuses voor het ongemak.
Groeten,
Coolblue