Max ICT B.V.

Verzending kwam te laat. En max ict kon niet helpen/wou helpen. Met het probleem. Moest maar contact opnemen met Lenovo.

Verzending liep niet goed. Heb 2 keer hele dagen zitten wachten op ze bezorgers. Uiteindelijk contact gehad met dpd. Die kon er niks aan doen. Na een tijd het product in goede staat ontvangen.

Al tijdje last van een probleempje met Lenovo Miix 3 830. Heb deze ongeveer een half jaar nu, werkte goed tot ik naar Windows 10 had geupgrade. Toen ben ik terug gegaan van 10 naar 8.1, echter verliep dit niet goed. Kreeg bluesceeens en bootloops, alles al geprobeerd om het op te lossen, reinstall, format nieuw images, verschillende usbs reset in bios. Niks werkte. Dus ik dacht ik neem contact op met Max ict. Wachttijd was vrij kort. Toen ik een werknemer van Max ict aan de lijn kreeg kon deze niks voor me doen en dat ik maar Lenovo moet gaan bellen. Laatste keer dat ik hier bestel. Slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops