Paradigit

Ik wilde mijn nieuwe laptop graag de volgende dag in huis hebben, dus ik was blij met de voor 23:00 besteld volgende dag in huis belofte bij het product. De volgende dag bleek de order echter nog niet verzonden te zijn. Klantenservice gebeld: Een botte jonge man verteld me keer op keer dat dat niet hun probleem is, externe leverancier, kan een keer fou gaan enz. hij bied geen oplossing. Ik moet inmiddels wel echt een nieuwe laptop (Ik kan zonder niet werken en heb een presentatie de volgende dag) dus ik vraag of ik met bijbetaling een andere kan krijgen, dat kan niet. Zowel in de winkel bij pinnen en een model dat op voorraad is mee nemen als bij storten en er een per post krijgen is niet mogelijk. Ik kan wel mijn order annuleren en een nieuwe bestellen, maar dan betaal ik dus dubbel.
Zoals gezegd, ik heb een laptop nodig en ze hebben een alternatief dat redelijk geprijsd en op voorraad is, dus ik bestel er een. Met de excuses van de inmiddels wat vriendelijker geworden medewerker en een halve vrije dag opgenomen om het paketje aan te nemen moet het nu toch goed komen.
Niet dus, de volgende dag bleek opnieuw dat de laptop niet geleverd zou worden (klantenservice gebeld, zelfde verhaal: externe leverancier bla bla bla, 3+ op voorraad betekend niet per se bij ons op voorraad enz enz.).
Hierop stel ik voor dat ze hun belofte nakomen en de laptop per koerier van die leverancier die er nog 3+ heeft vandaag naar me toe laat komen, maar dat wordt weg gelachen: dat kunnen we toch niet doen meneer, niemand in onze organisatie mag dat, wat denkt u wel niet.
kortom: ik koop niet meer bij Paradiget, ik kwam er juist omdat een 'echte winkel' me qua klatenservice makkelijk leek, maar daar laten ze juist steken vallen. Ik krijg nog bijna 2000 euro van ze en heb geen laptop ontvangen.

Zie boven, er wordt belooft te leveren, maar dat doen ze niet.

Leveringsproblemen kan ik me voorstellen, maar ze hebben zowel op de website als telefonisch aangegeven dat ze zouden leveren en het op voorraad hebben. Als dat niet zo blijkt te zijn voel ik me bedrogen, dat is gewoon liegen.

Scorekaart voor Paradigit