Het is natuurlijk gewoon waar: even snel bestellen is gewoon geen goed idee. Bestelproces en site zijn gewoon adequaat.
VerzendingDe verzending is niet alleen waardeloos, als ik het slechter kon beoordelen zou ik dat meteen doen. Op 14 November (een Zaterdag) besteld, site geeft aan dat ik de levering op 17 November mag verwachten, ook geen probleem tot dusver. Echter vandaag, geen pakje... ik ga kijken op Mijn MaxICT en daar staat plots iets over een verwachte leverdatum van 19 November, Dat is dus niet mede gedeeld, op welke manier dan ook. Moest er zelf achterkomen.
KlantenserviceDus de klantenservice (geen 0900 nummer, in beginsel netjes) gebeld en gevraagd hoe dat kan/zit? Antwoord, eigenlijk geen. Excuses eigenlijk ook niet (echt) Zo van "Mijnheer, u bent particulier en geen bedrijf" (Ja want bedrijven vinden het PRIMA als goederen gewoon een paar dagen later binnen komen dan verwacht... right) ... En nu ik de bestaande reviews lees (achteraf, en dat is mijn eigen schuld) had ik beter moeten kunnen weten. Mocht de harde schijf alsnog Donderdag binnen komen was dit iig mijn eerste en meteen ook laatste bestelling bij Max ICT.