Vandaag bestelling geplaatst, voor ruim 512 Euro. Alhoewel geld daarvoor gewoon afgeschreven is, krijg ik de melding na enkele uren dat de order geannuleerd is, omdat de betaling niet in orde is. Geld is wel degelijk afgeschreven. Weg geld, weg bestelling. Klantenservice reageert al enkele uren niet. Al 3x iets naar klantenservice gestuurd. Nieuwe bestelling plaatsen kan wel. Nee dank je, ik ben niet zo gek om nog eens zo'n bedrag kwijt te raken. Een schandalige manier van handelen. Ik lees nu trouwens hier op Tweakers dat er meer klachten zijn. Coolblue schijnt dit vaker te doen.
KlantenserviceAlhoewel je wel volop kan bestellen, reageert de klantenservice niet op mijn klachten. Ik ben ruim 512 Euro kwijt, en moet maar afwachten wat Coolblue er mee doet. Waardeloze, onbetrouwbare zaak.
Beste DJBM,
Het klopt inderdaad dat we controles uitvoeren bij sommige betalingen, over de meespelende factoren kunnen we helaas geen uitspraken doen. Met creditcard en Pay-pal betalingen wordt veel gefraudeerd, hierdoor moeten we controles uitvoeren. Hierdoor worden er in sommige gevallen betalingen onterecht afgewezen. Dit lijkt in jouw geval gebeurd te zijn, hiervoor willen we onze excuses aanbieden. Het bedrag van in dit geval 512,- euro wordt dezelfde, of volgende dag teruggeboekt. We gaan er van uit dat, dit nu ook het geval is. Als dit niet zo is, horen we het graag van je.
Groeten,
Coolblue