MediaMarkt

Vandaag besteld, volgende week in huis!
Voorheen weinig problemen gehad met Media Markt. Heb er ook niet heel veel besteld. Nu ik echter op een nieuw adres heb (nieuwbouw) kreeg ik wat trammelant met de verzending ervan.

Media markt herkent geen nieuwe adressen wat enorm vervelend is. Ik kon mijn nieuwe adres niet invoeren. Tenslotte maar een adres in de straat ernaast ingevuld en bij de extra toevoeging toegelicht waar het daadwerkelijk geleverd moet worden. (Dit grapje zorgde er overigens voor dat de bestelling net na 22:00 uur pas binnen was, maar had natuurlijk ook net wat eerder kunnen bestellen). Aangezien de klantenservice toen al gesloten was heb ik heb de dag erna contact opgenomen om even toe te lichten betreft mijn adres. Er werd mij verteld dat het wel goed komt en dat het wel duidelijk was hoe ik het had neer gezet want het adres konden ze nu niet meer wijzigen. Enfin, toen het mij zo werd verteld vertrouwde ik daar op.
Een aantal dagen later (er zat een weekend tussen) ging het pakket de deur uit, maar het is NIET naar mij gestuurd, noch naar de straat naast mij, maar linea recta retour. Ik heb toen wederom de media markt gebeld. Er werd mij toen verteld dat het adres onduidelijk was (voor PostNL) en ik zou nu een mail krijgen wanneer de retour was afgehandeld van de media markt om het pakket als nog te verzenden en dan nu naar het goede adres. Drie dagen later had ik nog steeds geen mail ontvangen. Althans, niet van de media markt, want die dag kreeg ik een mail van het pand in de straat naast mij met het verhaal dat ze een pakketje voor me in ontvangst hebben genomen. Ik heb het pakket daar uiteindelijk afgehaald en ben al blij dat het niet zoek is geraakt.
Pakketje is dus uiteindelijk met een paar omwegen toch bij mij aangekomen. Het duurde echter wel een week (5 werkdagen) en uiteindelijk is het nog verkeerd bezorgd ook. Dit had allemaal voorkomen kunnen worden als een nieuw adres gewoon herkend wordt of dat daar op z'n minst een speciale regeling voor getroffen kan worden.

Van de twee keer die ik gebeld heb is de informatie die ik heb gekregen in beide gevallen onuist geweest. Verder wel vriendelijk, maar ik heb er vrij weinig aan gehad helaas.

Scorekaart voor MediaMarkt