Mijn printer had er ineens geen zin meer in dus printer besteld bij Coolblue op zaterdagavond. Om 23:30 netjes een bevestiging gekregen maar de bevestiging van levering op zondag kwam er niet. Zondag contact opgenomen met klanten service. Wist het ook niet maar geen zorgen hij zou maanden komen. Met dit verschil dat ik maandag heel de dag aan het werk ben.
Waarom het precies mis was gegaan konden ze niet bevestigen, erg jammer.
Doos met printer werd blanco geleverd zonder extra doos er omheen.
Nu zijn zit wel erg grote dozen, dus kan mij dit indenken dat niet voor elk voormaat een doos voorradig is! Verzending kwam dus een dag te laat waarbij we dus extra rekening mee moesten houden. Nu is POSTNL ook niet meer wat het geweest is. (het grote geld) i.p.v. de perfecte service. Logistiek is de bezorging op maandag van 08:00 t/m 21:30, Dat noem ik nog eens plannen!
Kan ook tussen een bepaalt tijdstip (uiteraard) maar dit kost je extra euro's.
Ze waren zoals gewoonlijk erg vriendelijk en beleefd, maar bleef toch met een bitter gevoel achter. Niet echt een happy feeling dus dit keer.
Erg jammer wel een tegoed van €10,- gekregen maar had toch liever mijn printer bezorgd gekregen. En dit als grootste en oudste fan van Coolblue.
Fouten of vergissingen worden gemaakt. Dus alsnog een voldoende.