Azerty

Al jaren klant bij Azerty en het valt nooit tegen qua shop-ervaring: duidelijk, simpel in gebruik en eerlijk.

Hier ging het ietsje fout, zo had ik naast wat andere hardware een Samsung 950 Pro SSD besteld die normaal binnen 2-3 werkdagen (begin november) zou geleverd worden, maar na een dik uurtje kreeg ik al de melding dat deze pas 7 dagen later geleverd werd. Ondertussen moet ik wachten tot begin december. De andere producten heb ik gevraagd na te sturen en zijn de dag later aangekomen in goede staat en correct verpakt.

Qua communicatie mag het beter, iets wat ik van Azerty niet gewoon ben. Dat ik zelf een dag na de verwachte leverdatum een email moet sturen om te vragen waar mijn product blijft zou niet de bedoeling mogen zijn.

Het wordt blijkbaar ook verwacht dat ik nog een tweede maal verzendkosten betaal voor het naleveren van de SSD in december terwijl ik bij bestelling niet gekozen heb om een product te bestellen dat pas een maand later leverbaar was. De andere onderdelen had ik wel met meer dringendheid nodig. Ik hoop dat Azerty een trouwe en goede klant niet straft op deze manier aangezien ze zelf de foute informatie hebben gecommuniceerd.

Scorekaart voor Azerty