VerzendingIk heb op 10-11-2015 een behuizing besteld bij hun. Volgens hun website was de behuizing binnen 3 tot 4 dagen bezorgd, zelfs heb ik een mail gekregen dat het op 14-11-2015 zou worden bezorgd. Vandaag (14-11-2015) heb ik geen behuizing ontvangen. Ik heb gebeld naar de klantenservice, en kreeg een arrogante medewerker van hun aan de telefoon. Ze zat met mij te spotten.
KlantenserviceIk heb op 10-11-2015 een behuizing besteld bij hun. Volgens hun website was de behuizing binnen 3 tot 4 dagen bezorgd, zelfs heb ik een mail gekregen dat het op 14-11-2015 zou worden bezorgd. Vandaag (14-11-2015) heb ik geen behuizing ontvangen. Ik heb gebeld naar de klantenservice, en kreeg een arrogante medewerker van hun aan de telefoon. Ze zat met mij te spotten.