Coolblue.nl

Website is duidelijk en goed, bestellen en betalen gaat gemakkelijk. De klantenservice zit ook niet achter een 0900-nummer verstopt wat ook erg prettig is.

Dat je voor 24:00 kunt bestellen en dan het de volgende dag geleverd zou worden is prachtig. Staat ook hier met grote letters op Tweakers.net aangekondigd met "Beloofd" erbij, dat schept verwachtingen.

Het is alleen jammer dat wanneer je vrijdagavond 22:30 bestelt, het pakket bewust op een postkantoor 12km verderop laat afleveren omdat het dan al 08:30 daar zou zijn en je die dag in de buurt bent, dat het pakket dan pas dinsdag gedurende de dag klaar ligt op het postkantoor.

Nu is TNT daar waarschijnlijk grotendeels debet aan, maargoed, de shop belooft in dit geval levering 08:30 de volgende dag. Daarnaast is de klantenservice van Coolblue niet bijzonder vlot met hierop reageren (zie hieronder).

Toen ik maandagavond nog maar eens bij het postkantoor was en er geen pakket was geleverd heb ik Coolblue gebeld. Ik werd vriendelijk geholpen, maar mevr. gaf aan dat de backoffice niet meer aanwezig was en ik binnen 24u zou worden teruggebeld. Woensdagmiddag pas een mail met excuses en dat het pakket inderdaad is afgehaald.

Met andere woorden, als het pakket dan nog niet door TNT was opgesnord was het proces om het pakket op te zoeken en de afhendeling daarvan pas woensdag gestart. Ik had eerlijk gezegd dinsdagochtend een belletje verwacht met een "meneer vervelend, we gaan er achteraan" en als het dinsdagavond niet was gelukt om het pakket woensdat te leveren, dat er dan een vervangend exemplaar zou worden afgestuurd.

Beste neographikal,

Wat super vervelend om te horen hoe dit niet perfect is verlopen bij jou.
We zijn hard bezig met PostNL om dergelijke problemen versneld te kunnen oplossen.
We hopen je dan ook de volgende keer weer te mogen verwelkomen in een van onze (web)shops.

Groeten,
Coolblue