Hi-Fi Corner

Ik was voornemens mezelf voor mijn verjaardag eens te trakteren op een nieuwe versterker. Na een onsuccesvolle poging bij een niet-nader-te-noemen winkel die volgens de website voorraad had maar in de winkel zelf toch niet ben ik aan het eind van de middag maar een online gaan zoeken. Die ander winkel had alleen wel een scherpe prijs neergelegd.
Bij Hi-Fi Corner uitgekomen en de situatie uitgelegd. Tot mijn verbazing kreeg ik per mail een offerte waarin ze de prijs konden evenaren! Ben meteen tot aanschaf over gegaan...

De bestelling was pas ruim na 18:00 afgerond op een donderdag avond, maar ik was toch op vrijdag druk bezig met aansluiten! Verzending gaat met post.nl, je krijgt netjes een track en trace en de zending was verhoogd aansprakelijk. En toch geen verzendkosten! Netjes!

Tja, en dan heb je een leuke chat gehad met Menno (en later Cor) en dan gaat er in het bestel proces toch wat fout. Ik wil betalen met Credit Card, maar de betaling blijft hangen. Meerdere betaallinks gekregen en de mannen hebben moeten pielen met orders e.d. maar de betaling wilde er maar niet door.
Even met de bank bellen gaf helderheid: ze hielden de betaling tegen omdat deze "afweek van mijn normale gedrag van kleine betalingen". Kwartiertje later kon ik het weer proberen. Menno was naar huis, maar Cor nam de chat over en met de zoveelste betaallink ging het wel goed.
Klasse jongens, nogmaals bedankt voor het geduld!

Scorekaart voor Hi-Fi Corner