ALTERNATE.nl

Al vanaf wij (ik en m'n vader) de PCM thuis krijgen, waar alternate met een 2 pagina´s aan hardware in stond tot aan wat ze nu zijn. Bestel ik hier mijn computer spul. Oud en vertrouwd zeggen ze dan. Nog steeds zeer tevreden op ieder aspect.

Ooit 1x een bestelling gedaan waar stond dat deze niet op voorraad was en dat het wel max. 2 werkdagen kon duren voor deze geleverd kon worden. Helaas na 4 dagen nog niets.
Contact opgenomen, wanneer het dan wel komt.
Direct een excuses en een leverdatum doorgekregen, Super :)

PC deed een keer niets meer, zelf onderzoek gedaan; Bios reset, onderdelen eruit laten enz.
Werd netjes te woord gestaan, aan de balie en telefonisch. Duidelijk het probleem verteld, ook wat ik zelf heb gedaan.
Soms heb je bij klantenservice dat je als "dom" wordt afgescheept, in dit geval was dat zeker niet.
Er werd duidelijk aangegeven dat het druk was dus dat het even kon duren, ach, moet dan maar.
Enige vervelende vond ik is dat in de paar weken dat mijn kast daar stond ik geen status updates kreeg, voorbeeld: PC staat in de wacht, we zijn er aan begonnen, onderdelen zijn besteld. enz.

Verder op en top in orde!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl