W A A R S C H U W I N G Absoluut NIET kopen bij Coolbleu. GEEN order plaatsen!!!!
U bent gewaarschuwd.
Betreft aanschaf van een vrieskist. Ik belde tot 2 maal met de klantenservice van Coolbleu met de vraag of ik het oude apparaat retour kon geven? Dit was geen enkel probleem. Ik zei nog dat ik nergens kon aanvinken of vermelden dat het oude apparaat retour kwam. Maar dat was geen probleem ik kon gewoon de bestelling plaatsen en alles zou geregeld worden volgens de mevrouw van Coolbleu.
Dus gisteren bestelling geplaatst en voordat ik met ideal betaalde nog even gebeld met Coolbleu ik kreeg de heer Zeger van Coolbleu aan de telefoon. Hij wist mij gerust te stellen en zei dat als ik aan de telefoon bleef en direct de betaling over maakte hij voor mij op de bon zou vermelden dat er een apparaat retour zou komen. Dus betaald en telefonisch kreeg ik te horen dat alles geregeld zou zijn. De heer Zeger van Coolbleu garandeerde mij dat het apparaat retour zou worden genomen. Ik vroeg hem een email bevestiging van de retour te nemen vriezer te sturen. Dit is meneer Zeger van Coolbleu ook vergeten net als de vermelding op de pakbon.
Vandaag kreeg ik de chauffeur van Coolbleu ene heer Mohamed van Coolbleu met Badge ID nummer W2208. Hij wilde het apparaat NIET retour nemen. Dus gebeld met de heer Kavish van Coolbleu deze wist mij te vertellen dat Coolbleu geen fouten had gemaakt. Ik zei hem contact op te nemen met de heer Mohamed van Coolbleu omdat die net weg reed. Maar dat kon niet want ze hebben geen telefoon nummer van de vervoerder. De heer Kavish van Coolbleu kon niets betekenen want hij was van de klantenservice. Coolbleu had volgens de heer Kavish van Coolbleu geen fouten gemaakt. Dus gevraagd naar een meerdere die mij te woord wilde staan, maar ook dat bleek niet mogelijk. Dus de verbinding verbroken en opnieuw ingebeld en opnieuw ca 8 minuten in de wacht gestaan.
Toen kreeg ik mevrouw Saraya van Coolbleu aan de telefoon. Ook mevrouw Saraya van Coolbleu kon mij niet helpen. De vervoerder bellen is onmogelijk voor mevrouw Saraya van Coolbleu ook het antwoord op mijn vraag waarom het apparaat niet meegenomen was bleek mevrouw Saraya van Coolbleu niet te kunnen beantwoorden want Coolbleu maakt geen fout. Dus dan maar vragen naar een meerdere. Die vraag kon wel gesteld worden maar bleek ook niet simpel te beantwoorden. Het is een speciale afdeling binnen Coolbleu die problemen op los. Dus welke afdeling moet ik dan hebben?, vroeg ik mevrouw Saraya van Coolbleu. Gewoon de klantenservice zei ze daar is geen speciale afdeling voor antwoorde mevrouw Saraya van Coolbleu. Ik vroeg mevrouw Saraya van Coolbleu wie gaat er dan over, dat blijkt geheim te zijn want mevrouw Saraya van Coolbleu wist niet wie maar wel dat er iemand was maar mevrouw Saraya van Coolbleu kon hem/haar of de afdeling niet bereiken per telefoon of email. Ik vermelde mevrouw Saraya van Coolbleu dat de firma Coolbleu, een bedrijf waar ik een diepvriezer had besteld mij een email had gestuurd om mijn ervaring neer te zetten. En ik melde mevrouw Saraya van Coolbleu dat ik bij die ervaring ook haar naam zou vermelden. Hierop vroeg zij mij waarom ik dat zou doen want ze had mij toch geen verkeerde informatie gegeven? , zei mevrouw Saraya van Coolbleu.
Coolbleu, geeft mooie verhalen maar mensen bezint eer ge begint betaal liever iets meer en plaats uw order op een betrouwbaar adres! Ik he mijn leergeld betaald en inmiddels kost het mij een dag extra veel stress, je wordt niet teruggebeld en iemand die beslissings bevoegd is krijg je al helemaal niet aan de telefoon. Klantenservice ach een pakketje loze beloften………….. Coolbleu een en al leugen en bedrog. Mijn advies B E S L I S T N I E T K O P E N ! ! ! ! ! Ga naar een echt bedrijf !