Hofma.nl

Ik kocht hier een tv die niet op voorraad was de sony50W805b. Er werd toen direct contact met mij opgenomen via de mail dat ze een duurder model voor een meerprijs konden leveren. Na wat mailverkeer zou ik het duurdere model voor dezelfde prijs krijgen en zou deze nog binnen 2 dagen geleverd worden. De opeenvolgende 3 weken heb ik gemail waarop ik steeds minder antwoord kreeg. Ook veel gebeld waar er keer op keer toezeggingen werden gedaan over leveringen maar de tv werd niet geleverd en hoorde ik maar niets. Uiteindelijk met veel druk mijn geld terug gekregen.
Stom van mij om daarna pas de recenties over deze winkel te lezen, klinkt allemaal bekend in de oren.

EDIT: reactie van de webwinkel bewijst dat ze mijn klacht niet snappen. Een langere levering kan natuurlijk altijd. Je klant nergens van op de hoogte houden en toezeggingen niet nakomen is ZEER kwalijk.

Van verzending is nooit sprake geweest dus scoren ze een onvoldoende!

Op mailtjes met vragen over waar de bestelling blijft kunnen ze niet reageren omdat ze het te druk hebben. Terwijl ze op mijn bestelling wel direct reageerde. Telefonisch krijg je alleen maar zoete woorden dat de tv eraan komt. Actie, ho maar.

Beste,

Normaliter worden toestellen altijd op tijd geleverd. De inkooporganisatie waar het alternatieve toestel vandaan moest komen liet lang op zich wachten. Uiteindelijk werd dit toestel pas begin deze week aan ons geleverd. Uiteraard hebben we dit met de inkooporganisatie gecommuniceerd. Wij hadden u graag de tv geleverd, helaas zorgden externe problemen voor veel vertraging.

Scorekaart voor Hofma.nl