Goede prijzen, goede overzichtelijke webshop en perfecte service! Maar ik moet 15 woorden typen dus ik rammel nu maar wat extra's.
VerzendingDe levering gebeurde niet door Coolblue zelf maar door een 3de partij. Het ging in dit geval om een wasmachine die na levering beschadigd bleek.
Daarnaast was de levering te laat en, ondanks de toezegging voor status updates, bleef de levering op de website de hele dag op 'klaar voor verzending' staan.
De oude wasmachine zouden ze meenemen (betaal je ook verwijderingsbijdrage voor) maar dat hebben ze geweigerd. De machine zou niet afgepompt zijn (ik had had hem helemaal leeg laten lopen volgende de handleiding). Het feit dat er geen water meer in zat had de vervoerder geen oor naar.
De schade heb ik de volgende werkdag gemeld bij Coolblue. Ik werd bijzonder netjes en beleefd te woord gestaan door iemand die goed begreep waar ik het over had. Ik kreeg de keuze tussen 10% korting of kostenloos omruilen voor een nieuwe. Ik heb gekozen voor ruilen omdat door de beschadiging het zijpaneel stond te zwabberen wat geluid maakt. De wasmachine werd de volgende dag al geleverd, netjes op tijd met regelmatige status updates, de beschadige is netjes meegenomen en de oude werd ook zonder problemen ingeladen.