ALTERNATE.nl

Vind dat alternate oneerlijke reclame maakt op hun site upgrade set van 649 euro voor 509 euro als je de producten los koopt prijs 530 euro ik vind dit miisleidend.
Heb ze gebeld adviesprijs de andere upgrade sets verschil 20 tot 30 euro deze ruim 120 euro. Antwoord adviesprijs Alleen bij Alternate want bij Azzerty of andere winkel koop je de set los goedkoper zonder verzend kosten.Dit had ik niet van ze verwacht koop ook nooit meer wat bij alternate

Terug gestuurd voel me opgelicht niet aangenomen

Scorekaart voor ALTERNATE.nl