Bestelling:
Op de overzichtelijke en prettige website de bestelling bij elkaar geklikt en in het winkelwagentje gestopt. Deze webshop biedt de mogelijkheid om een bsetelling te plaatsen zonder een compleet account aan te hoeven maken, wat ik persoonlijk erg fijn vind. Als betalingsmethode gekozen voor iDeal en op de betaal knop geduwd.
Betaling:
Helaas verscheen er een foutmelding in plaats van het iDeal betaalscherm van mijn bank. Ook een andere browser gaf hetzelfde euvel. Een dag later nog een keer geprobeerd en deze keer deed de iDeal betaling het wel. Bij de terugkomst op de update.nl webshop (waar normaal "bedankt voor uw bestelling" staat) verscheen wederom een foutmelding. Dit geeft een kort moment twijfel of mijn bestelling wel goed is aangekomen.
Status mails:
Direct na de betaling kreeg ik een nette, overzichtelijke email met de bevestiging van mijn bestelling en de informatie over de verdere afhandeling zoals verwachte levertijd en
Complimenten voor jullie huisstijl! De plaatjes voegen ook werkelijk wat toe omdat ze een samenvatting vormen van de inhoud. Bij elke status verandering van mijn order volgde er een nette mail zodat het verloop prima te volgen is. Bij de uiteindelijke verzending wordt een tracking nummer toegevoegd zodat je, als je dat wilt, je zending kunt volgen. De gekozen vervoerder (TransMission) geeft een periode van twee uur aan waarin ze verwachten langs te komen. Dit scheelt een dag wachten op de bank terwijl het buiten mooi weer is.
Pakket:
Mijn product was netjes verpakt in een goed dichtgeplakte, onopvallende doos. Op de buitenkant wordt gelijk een retour etiket meegeleverd voor als het product terug moet. Binnen in de doos zat mijn product netjes rondom ingepakt in karton "matjes". Schokbestendig en helemaal vast.
Algemeen oordeel:
Prima shop ervaring en ik zou zonder twijfel weer bestellen bij Update.nl
Fijne leesbare status emails, snelle levering en goed verpakt.