Megekko

Bestellen ging makkelijk. Producten waren makkelijk te vinden en beschrijving was voldoende. Makkelijk betaald via ideal.

Gisteren voor 22.30 besteld zou vandaag geleverd moeten worden. Met die reden heb ik ook bij Megekko besteld. Alles zou op voorraad zijn en in de bevestigingsmail staat ook vandaag aangegeven. Echter daarna niks meer vernomen. PostNL reeds al om 14.00 mijn huis voorbij(zag hem toevallig zat heus niet hele dag uit het raam te turen).

edit: vandaag zondag nog niks vernomen(kan dat ze zondag niet antwoorden maar gisteren dus ook niet) en ook geen verzendbewijs ontvangen. Dus verwacht dat nog niks verstuurd is.

edit 2: vandaag (maandag) reactie gekregen dat een product niet op voorraad was en dat ik hier automatisch bericht over had moeten ontvangen. Beetje apart. Echter heb gisteren ergens anders besteld en heb deze geannuleerd(heb namelijk de onderdelen snel nodig.

edit 3: vandaag nog geld terug op mijn rekening. Dit was uiteraard prima!

Je kan alleen mailen. Heb 2 keer gemaild. Eerste keer was 4 en een half uur geleden. Helemaal geen reactie ontvangen

edit: Klantenservice blijkt in het weekend niet te werken. Maandag ochtend keurig antwoord gekregen en mijn 'probleem' is netjes en snel opgelost. Daarom toch een voldoende.

Scorekaart voor Megekko