Ik wilde na een verkeerde aankoop een echt goede TV kopen, en mijn oog was gevallen op de LG 55EF950V.
Bij Hifi-corner stond het toestel als leverbaar binnen 24h op de website, als je voor 22:00 zou bestellen. Hier begon het avontuur.
De jongens van Hifi-corner zijn voor mij vanuit Groningen naar het midden van het land gereden in hun vrije tijd om mijn TV te leveren.
5 sterren dekt de lading bij lange na niet.
Na de bestelling om 17:58 te hebben geplaatst, ging ik tevreden gamen met een leuk weekend in het vooruitzicht.
Echter, een kwartier later werd ik gebeld door Cor van hifi-corner dat de website de realiteit niet helemaal goed weergaf.
De TV was wel op voorraad bij het magazijn in het midden van het land (ik woon in Groningen), maar ze konden de zending niet meer op tijd aanmelden bij de koerier. Hierdoor zou er het weekend overheen gaan en zou de TV pas dinsdag aankomen.
Ik legde uit dat ik Hifi-corner had gekozen omdat ik dan de TV nog dit weekend zou hebben.
Gelukkige opperde Cor direct om te kijken wat hij nog zou kunnen regelen.
Ik ging ondertussen kijken of er nog een andere winkel was die de TV alsnog dit weekend konden leveren.
Hierbij vond ik een leuke aanbieding op hofma.nl, een gratis soundbar erbij. Ze konden niet dit weekend leveren, maar dat zou niet uitmaken als hifi-corner dat ook niet kon.
Later belde Cor weer, om te melden dat the wheels in motion waren. Hij kon niet zeker zeggen of de TV dit weekend zou komen of misschien toch dinsdag. Ik vertelde van de deal die ik had gezien, en dat ik wel wat zekerheid wil omdat ik anders de deal op hofma.nl graag wil nemen.
Hij herkende de deal en zou kijken wat hij kon doen.
Weer een tijdje later werd ik gebeld met het nieuws dat hij de deal kon matchen. Aangezien het dan toch allemaal niet uitmaakt waar ik de TV bestel, ging ik akkoord met de levering op dinsdag.
Tevreden met de deal ging ik verder gamen, denkend dat het allemaal is afgerond.
Bijna een uur later ging de telefoon, weer Cor van hifi-corner.
De wheels in motion bleken niet meer te stoppen, er waren mensen onderweg vanuit Groningen om de TV uit het magazijn in Houten te halen.
Als ik vanavond beschikbaar was, kon ik een belletje verwachten dat ze de TV langs komen brengen! Het kon wel eens laat worden, dus ik zou op de hoogte worden gehouden.
Uiteindelijk om half twaalf een belletje dat ze bij het magazijn stonden, en dat ze het aan het regelen waren dat die weer open ging.
Het zou dan pas half 3 worden voor ze in Groningen waren.
Ik heb maar afgesproken dat ze het de zaterdag komen leveren.
De volgende dag, na een belletje om de tijd te bevestigen, stonden ze op de stoep met de TV die ik 18 uur geleden heb besteld.
Oh ja, de soundbar leveren ze ook nog. Die komt wel pas dinsdag binnen
Dikste +1 die ik ooit heb gegeven.