Coolblue.nl

In de afgelopen weken heb ik meerdere bestellingen geplaatst bij Coolblue. De website is overzichtelijk. Bij het plaatsen van de bestelling krijg je de optie om of een account aan te maken of verder te bestellen met een gastaccount. Verder zijn bijna alle opties mogelijk bij het betalen van je product (iDeal, CreditCard, etc).

Een van de bestellingen die ik heb geplaatst was een wasmachine. Deze wasmachine moest op zolder geinstalleerd worden en de oude wasmachine die er stond moest meegenomen worden.
Bij het plaatsen van deze bestelling kan je aangeven op welke dag je de bestelling bezorgd wil hebben. De dag voordat mijn bestelling bezorgd werd heb ik netjes een verzendbevestiging ontvangen en tevens een indicatie van wanneer ze verwachten de bestelling te bezorgen. Dit was op de dag voor de verzending tussen 8:00 en 18:00, maar in de ochtend van de dag van de bezorging kreeg ik een nieuwe indicatie en deze was al specifieker met een tijdverschil van max. 2 uur (tussen 12:00 - 14:00).
Bezorgers waren mooi op tijd, hebben de wasmachine naar boven getilt, de oude wasmachine had ik zelf al ontkoppeld en deze hebben zij van de plek afgehaald, de nieuwe wasmachine geinstalleerd en gekalibreerd, het karton en plastic waar de nieuwe wasmachine inzat meegnomen en tevens ook de oude wasmachine.
Al met al een goede ervaring!

Scorekaart voor Coolblue.nl