In 1 woord: een belachelijk K**BEDRIJF. Bij deze zijn ze twee zakelijke klanten in 1 klap kwijt, ik kan er niets anders van maken na deze ervaring: 3 weken na de betaling is de bestelling nog altijd "lost" en hebben we Belsimpel , nadat ze enkele malen eerder in de gelegenheid werden gesteld het issue in klantsbelang te verhelpen, vandaag de wacht aangezegd: ofwel vandaag een nieuwe sturen om de klant -na drie weken wachten- eindelijk eens te bedienen, ofwel we zijn allebei geen klant meer. Overigens was de belofte om al dagen geleden een nieuw toestel op te sturen, maar niet dat is niet nagekomen.
belsimpel maakt geen enkele haast om hun leveringsafspraken nog na te komen of de klant te helpen, gegeven 3 weken verstreken na zgn 24-uurs-levering, vlotter over de bestelling te beschikken; men stuurde geen nieuwe telefoon op, het geld is wel afgeschreven. Je eindigt in een eindeloos getouwtrek met dit bedrijf, alhoewel je er honderden euros spendeert.
Na annuleren is het nu wachten of/ wanneer we nog geld terugzien. Naar de telefoon kunnen we fluiten, en de ergernissen stapelen zich torenhoog op. Men doet niet anders dan procedures volgen en verdedigen en zich daarachter verschuilen en heeft werkelijk geen enkele interesse in klantbelang.
NOOIT MEER EEN EURO NAAR BELSIMPEL VANUIT ONZE ONDERNEMINGEN, ZE VERDIENEN HET NIET.
Er is wel betaald maar het pakket is nooit geleverd.
Klantenserviceverwacht van de klantenservice geen medewerking in klantbelang want niemand is geauthoriseerd om de klant te kunnen bedienen :-)