Ik heb er voor gekozen om via Coolblue (PDA-shop) mijn mobiele abonnement van KPN te verlengen, met iPhone 6S 16GB SG.
De site is zeer duidelijk en het is overzichtelijk te zien welke abonnementsvormen er zijn, en wat hier van de kosten zijn.
Op woensdag 14-10 rond 13:30 uur via de website besteld. Omstreeks 14:00 gebeld door Coolblue om extra gegevens op te geven. Daarna om 16:30 uur bevestiging dat verlenging is goedgekeurd door KPN, en als laatste het bericht dat telefoon is ingepakt en wordt verzonden.
De consument merkt niet veel van alle onderliggende processen, maar achter de schermen moet dit wel vlekkeloos lopen om zo snel alle procedures af te kunnen handelen.
Op donderdag 15-10 keurig binnen het afgesproken tijdvak een koerier van AMP logistics op mijn werkadres om de mobiele telefoon af te leveren. Op verzoek belde de koerier 5 minuten voordat hij zou arriveren, zodat ik hem kon ontvangen bij de receptie.
KlantenserviceOp mijn vraag over het KPN compleet tarief werd via Twitter snel (binnen 30 minuten) gereageerd.