Mobiel.nl

756 producten en 1.405 uitvoeringen

De laatste drie toestellen die ik gebruikt heb, heb ik alle drie los gekocht. Zonder abonnement. Omdat Studentmobiel.nl een goede prijs biedt en origineel Nederlandse (zeker niet onbelangrijk) telefoons levert al drie keer besteld. Populaire toestellen voldoende op voorraad en snel geleverd. Gewoon Top!

Ik twijfel tussen goed en Uitstekend. Ik heb de telefoon op maandagavond ± 21 uur besteld. Dinsdag eind van de middag rond 17:00 uur netjes bezorgt door PostNL. Nou ben ik geen fan van PostNL, doe mij maar UPS!! Maar goed, wel is de telefoon zonder problemen gekomen. Het verpakken gebeurd alleen niet zorgvuldig. De factuur wordt er in 'gepropt' telefoon wordt erin gegooid en met een beetje papier wordt het doosje opgevuld. Volgens mij kan dit netter. Maar zoals ik al zei, het pakketje was er snel en onbeschadigd ontvangen.

Ik heb weinig ervaring met de klantenservice. Mijn vorige toestel was een S4 en heb deze pré-order gekocht. Hiervoor wel meerdere malen contact gehad met de klantenservice over de levering, Ze konden namelijk niet garanderen of ik bij de eerste uitlevering zat. Dit was ook deels de schuld van Samsung omdat niet duidelijk was hoeveel toestellen binnen zouden komen bij de eerste levering.

Uiteindelijk kreeg ik netjes een e-mail toen bekend was dat ik wel bij de eerste uitlevering zat.

Bij mijn laatste bestelling (Galaxy S6) geen contact gehad omdat deze al een paar maanden leverbaar is. Ook ga ik er vanuit dat de service bij Studentmobiel alleen maar beter is geworden.

Scorekaart voor Mobiel.nl