In eerste instantie de bestelling ontvangen: zat prima verpakt. Eenmaal in elkaar gezet kreeg ik geheugen errors, dit blijkt achteraf een trekje van skylake te zijn.
Moederboard, cpu en geheugen weer teruggestuurd als RMA, ze hebben een biosupdate uitgevoerd en weer teruggestuurd. Matige communicatie over de RMA en hilarisch slecht teruggestuurd (lees hier onder meer).
De RMA werd niet in de losse doosjes teruggestuurd, maar tot mijn verbazing waren geheugen en processor gewoon nog in het moederboard geprikt.
Dit paste net niet in het antistatische zakje waardoor hier flink wat spanning op stond. Ook paste de doos net niet, die is echt hard dichtgedrukt om het weer in de doos van het moederboard te laten passen. Systeem werkte wel bij aankomst, maar XMP doet het nogsteeds niet (ASUS issue).
Contact met de klantenservice is lastig, traag, niet heel duidelijk en soms mailen ze ook niet terug. Als ze echter reageren zijn het gewoon prima jongens. Ze hadden prima een biosupdate kunnen voorstellen, maar blijkbaar waren ze niet op de hoogte van de kinderziektes van skylake. De RMA was wel effectief, maar niet netjes opgestuurd.
Klantenservice is niet slecht maar ook niet voldoende.