Coolblue.nl

Duidelijke website en alles was zo geregeld. Ik had hier een wasmachine besteld omdat iedereen zo loopt te roepen hoe goed de service is.

De eerste wasmachine was er na twee dagen in huis, dat kan gebeuren. Maar ik ben nu vier dagen verder en ik heb mijn tweede wasmachine nog steeds niet ontvangen. Als je deze service niet waar kan/wil maken, dan moet je ook niet overal roepen "voor 23.59 besteld, morgen in huis". Het staat zelfs vier keer op de Tweakers shopoverzicht pagina!

De eerste wasmachine had ook een deuk in het voorpaneel, wat volgens de afleveraars alleen cosmetisch was, aangezien het maar een kleine deuk was en er niets belangrijks achter dat punt zat. Omdat mijn moeder de wasmachine héél erg hard nodig had met vijf man, konden we hem houden en dan kregen we 40 euro terug (klinkt netjes, toch?).

Na plusminus twee maanden de wasmachine te gebruiken begon hij meer lawaai te maken en heel erg te lekken. Na de afvoer te controleren kon het alleen de wasmachine zelf zijn, dus Coolblue gebeld en gemeld dat het toch niet alleen maar een deukje was. Coolblue vertelde me dat we maar contact op moesten nemen met het merk omdat dat "sneller zou gaan".

Dus contact opgenomen met Electrolux die voor €62,50 een monteur langs sturen en die verteld ons dat de manchet stuk is door een deuk in de voorwand. Reparatie kosten €286,- op een wasmachine van €350,- !!!

Dus maar weer Coolblue gebeld en daar vertellen ze me doodleuk dat transportschade niet onder de garantie valt! Dan had ik hem maar niet zo aan moeten namen (achteraf had ik wel gewild dat ik in het in mijn broek gedaan had en hem niet afgenomen had).

Dus na meerdere malen bellen met verschillende medewerkers die allemaal weer iets anders vertelde (de één zegt oké, de ander nee. goed geregeld met elkaar zeg!) ,mocht ik de wasmachine dan eindelijk retourneren. Waarna zei hem dan nog eens gaan controleren of hij écht stuk is. Ze hebben kennelijk een goed vertrouwen in de professionals van het merk zelf.

En als kers op de taart had de laatste medewerker verteld dat er gelijk een nieuwe wasmachine afgeleverd zou worden als de oude opgehaald werd. Het is nu dag drie zonder wasmachine. Volgens Coolblue moet <quote>het hele bestelproces nu opnieuw opgemaakt worden, waardoor het nog een dag zou kosten</quote>. Dat was vier dagen geleden. Opeens zijn ze niet meer zo snel met leveren >: (.

UPDATE: Dinsdag was de wasmachine opgehaald en vrijdag beweerde een medewerker dat dat nog niet gebeurd was. Echt goede communicatie binnen het bedrijf. Maar goed, precies een week later is de wasmachine afgeleverd. Blij dat ik er vanaf ben en hopelijk hoef ik geen contact meer met CoolBlue op te nemen.

Scorekaart voor Coolblue.nl