Bax-shop.nl | Bax Music

Bestellen en bezorgen gaat bij Bax-Shop zonder een enkel probleem. De site is overzichtelijk en bestellingen worden snel afgehandeld en verzonden.

Het enige negatieve punt wat ik te melden heb over deze webshop is dat ze nog wel eens goochelen met de prijzen. Zo heb ik de Rode Podcaster op de kop getikt voor 179 Euro en daar heb ik blijkbaar geluk mee gehad. Echter staat die zelfde microfoon nu op de site te koop voor 222 Euro, met een 'doorgestreepte prijs' van 281 Euro. De microfoon zou dus zogenaamd in de aanbieding zijn, ondanks dat deze bij geen enkele andere winkel voor 281 Euro wordt verkocht. Het komt ook totaal niet in de buurt van de adviesprijs. Dit soort misleiding komt voor bij vrijwel alle artikelen op hun site, dus check altijd zelf de prijs van een artikel voor dat u er blindelings vanuit gaat dat de 'aanbieding' van Bax-Shop ook echt een aanbieding is.

Verzending was snel. Op zaterdagavond besteld (na 22:00 uur) en dinsdag ontvangen.

De microfoon werkte in de eerste instantie niet goed. Na zelf een beetje te Googelen kwam ik uit bij de importeur die zonder problemen een RMA aan wilde maken voor het product. Voor de volledigheid heb ik Bax-Shop gevraagd of ik de RMA niet beter via hen kon laten lopen, maar hierop zeiden ze dat de microfoon waarschijnlijk toch naar de importeur zou gaan als de RMA via Bax-Shop ging. Direct oplossen met de importeur was dus gewoon sneller. Punten voor de eerlijkheid in ieder geval.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. Ik ga dit doorzetten naar de desbetreffende afdeling. Mocht ik verder nog iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik het graag.

Amanda
Bax-shop