Tot nu toe een aantal bestellingen gedaan (B2B) en over het algemeen kan ik zeer positief zijn over Max ICT.
Vandaag een Lenovo T450s besteld. De prijs op de website leek in de eerste instantie niet te kloppen met die in de tweakers pricewatch. Na een mail te hebben gestuurd hierover werd de prijs direct aangepast en kon ik bestellen.
Omdat wij onze bedrijfsnaam en KVK hebben veranderd sinds de laatste bestelling bij Max ICT, heb ik nog even gebeld of deze wijziging de bestelling in de weg zou kunnen staan - ik werd direct telefonisch te woord gestaan door David en hij vertelde mij dat ik gerust een nieuwe account aan kon maken; hem even per mail op de hoogte kon brengen, waarna hij achter de schermen alles direct in orde zou maken. Wel kon een nieuwe credit check even duren, zei hij. Een minuut of 10 later belde hij mij dat alles was geregeld, credit check was akkoord en de laptop wordt vandaag verzonden.
Wat wil een klant nog meer?
Ze zijn wel de enige webshop die bij dit soort bedragen (een kleine 2000 euro) toch nog verzendkosten rekenen á € 5,95. Geen ramp, maar blijft een beetje vreemd aangezien álle andere webshops gratis verzenden boven een bepaald bedrag.
KlantenserviceZie algemene toelichting, meer dan uitstekend.