Onlangs was ik op zoek naar een Ready Nas in verband met het bewaren van foto's en films. Ik heb toen de Netgear ReadyNAS 314 (Diskless) besteld op de website van Informatique met 4 harde schijven van 2 TB per stuk van western digital green label erbij. Het bestellen ging snel en gemakkelijk. De website is erg overzichtelijk. Die middag werd ik gebeld door een medewerker van Informatique in verband met mijn bestelling. Hij adviseerde mij dat ik beter geen green label harde schijven kon nemen bij de bestelde ReadyNAS omdat deze in een suspend mode komen. Hij adviseerde mij om in plaats daarvan de WD Red 2TB IntelliPower 64MB SATA3 te kopen. Ik vind het erg goed dat mijn bestelling niet lukraak werd verzonden maar dat er werkelijk wordt gekeken naar de inhoud van de bestelling en dat het initiatief wordt genomen om mij te adviseren en een beter alternatief te geven.
Ik vind dat Informatique altijd goed advies geeft .De medewerkers hebben kennis van zaken en er wordt vlot op mijn emails gereageerd. Ook de winkel is overzichtelijk en mooi ingedeeld en het personeel is klantvriendelijk. Kortom een tevreden klant.
Post NL gaf aan dat de bestelling vrijdag geleverd zou worden. Dit kon tot 21.30 uur 's avonds. Er kwam echter niemand opdagen. Vervolgens zou de bestelling de volgende dag (zaterdag) geleverd worden tussen 15.30 en 17.30 uur. Hij werd echter eerder die dag geleverd. Geen minpunt voor Informatique dus maar voor Post NL.
KlantenserviceErg tevreden, zie boven.