Bestel proces loop goed maar geeft uiteindelijk toch niet de jusite informatie over de vorraadstatus van de bestelling
VerzendingHeb zaterdagavond gebeld naar klantenservice en de Galaxy J5 was echt op voorraad, en kan zondag geleverd worden, zoals op de website genoemd. Ik bestel, kijk uurtje later naar de status en dan opeens is het toestel niet op voorrad, wordt pas maandag verwacht. De website geeft op dat moment nog steeds aan dat het toestel op voorraad is en dus pas op zijn vroegst dinsdag geleverd kan worden. Weer gebeld naar klantenservice en die vinden het ook gek, maar kunnen er niets aan doen. Ik wil anunleren en direct mijn geld terug, maar dat kunnen ze niet regelen. Ik vraag me af waarom niet, ik kan met ideal direct betalen, dus kunnen ze toch ook direct terugbetalen!
En als het zondag, en is het teostel nog steeds op voorraad volgens de website. Nog een keer klantenservice gebled, maar ze kunnen niets voor je doen.
Pure misleiding dus. Klanten lokken met "voor 23:30 besteld volgende dag in huis, ook op zondag", en dat gewoon niet waarmaken.
En dat met een slogan 'tot het uiterste voor jouw'
Onbegrijpelijk dat zo'n bedrijf niet in staat is zijn voorraad beheer van de website en ordersysteem op een correcte maniere te koppelen
Fijn dat klantenservice goed bereikbaar is, maar als het antwoord is dat ze niets voor je kunnen doen heb je er alsnog niet veel aan.
Typisch een geval dat een bedrijf zich weer verschuild achter telefoon medewerkers die er niets aan kunnen doen.
Naderhand heeft klantenservice nog goed hun best gedaan met uitleg en kleine tegemoetkoming. Maar dat kan niet goedpraten waarom voorraad aanduiding op de website anders werkt dan die in het uiteindelijk na-betaling-proces