BCC

De webwinkel en service (als dat zo mag heten) zijn waardeloos. Betalingen worden snel afgeschreven daarna is het allemaal minder rap. Levertermijnen kloppen niet en antwoord krijg je niet.

Product zou binnen 5 tot 10 werkdagen geleverd worden, dat lijkt een redelijk duidelijke termijn, maar niet bij bcc. 2 dagen voor de deadline contact gezocht, met de vraag waarom ik nog niets gehoord had. Antwoord kwam 3 dagen later toevallig toen ik al 15 minuten in de wacht stond bij de klantenservice.....link met mijn mobiel nummer snel gelegd daar wellicht? Het antwoord was echter fijn onduidelijk en klantonvriendelijk. Product is niet binnen en je hoort het wel wanneer het wel binnen is. Fijn zo'n duidelijke indicatie van 5 tot 10 werkdagen. De klantenservice is onbereikbaar, kreeg alleen snel een mail terug na aangegeven m'n geld terug te willen en dat ik mijn cc maatschappij zou inlichten. Toen was de order zo geannuleerd. Verwacht weinig van de klantenservice dan krijg je nog minder!

Scorekaart voor BCC