Coolblue.nl

Mooie site, makkelijk te bestellen alleen dan begint de ellende. De bezorgdienst en Coolblue werken niet (goed) samen.

Na het plaatsen van mijn bestelling netjes bevestiging, track&trace code gekregen. De volgende dag tussen 10 en 18uur zou de wasmachine geleverd worden. De volgende ochtend een nieuw mailtje dat het tussen 10:30 en 13uur zou worden en ik kon realtime zien waar de bezorger was, hoeveel klanten nog voor mij etc.

Check ik de site opnieuw, weg bezorger, "wordt wegens overmacht niet bezorgt". Dus ik de bezorgdienst bellen (45 cent per minuut, erg klantvriendelijk). Bleek het dat de papieren niet rond waren en ik een nieuw moment moest inplannen. Dus de dag erna maar gedaan. Jammer dat ik hier ZELF voor heb moeten bellen en er niet even een telefoontje over is geweest

Ik heb contact met Coolblue opgenomen en die vonden het erg vervelend maar ik had niet het idee dat er iets aan gedaan werd. Kreeg wel meteen een 10euro kadeaubon met geldigheid van 2 maanden . Heb aangegeven dat ik liever had dat mijn probleem werd opgelost of een vergoeding op mijn bestelling waar ik een probleem mee heb. Na veel standaard antwoorden heb ik het maar opgegeven.

Rijdt er einde van de middag opeens een vrachtwagentje de straat in, klep open, wasmachine eruit. Van een heel ander merk! Dus hun weer inladen, bellen, bleek verkeerde kenmerk op doos te staan en rommeltje op de pakbon (mijn naam kwam bij meerdere producten voor heb ik gezien) dus de juiste machine alsnog uitgeladen (was gelukkig wel mee). Maar weer zonder enige vorm van communicatie dat ik de machine toch wel zou krijgen.

Eerst al gedoe om het meenemen van mijn huidige machine. Die moest ik een dag van te voren al leeg laten lopen op een voor mij onduidelijke manier. Anders mochten ze de wasmachine niet meenemen. Na weer overleg hebben ze hem toch maar meegenomen bij wijze van hoge uitzondering. Zou fijn zijn als dit van te voren ook bij de klant bekend is je niet voor het blok wordt gezet.

Dan het aansluiten van de wasmachine, de personen hebben weinig verstand van wasmachines. Ik heb ze er eerst op gewezen dat ze de waterslang verkeerd om aan hadden gesloten. En toen ze weg waren heb ik de machine zelf nog even goed gezet door de pootje goed te stellen zodat de machine stevig staat en niet meer wiebelt.

Geen controle over het verzend en aflever proces. Blijkbaar makkelijk om bij ze een cadeaubon van 10euro te krijgen door te klagen. Meer persoonlijke aandacht en echt verdiepen in het probleem zou fijn zijn. Ik voel me niet echt gehoord en ben erg ontevreden over de hele verloop. Zeker omdat ik elke keer contact heb moeten opnemen en de hele aflevering gewoon waardeloos was.

Update: Na aantal dagen is het product goedkoper geworden, netjes het verschil terug gehad!

Scorekaart voor Coolblue.nl