Megekko

Voor een uitbreiding van mijn homelab en wat extra hebbedingetjes voor mijn pi2/arduino cube was ik gewoon even aan het rondkijken op verschillende webshops.

Ik heb in het verleden wel eens eerder bij megekko besteld en dat ging echt heel vlekkeloos. Vandaar dat ik besloot om in eerste instantie de SSD's te bestellen via deze webwinkel.

Tijdens het rondkijken viel mijn oog op nog een paar andere leuke artikelen en voor ik het wist had ik al een aardig mandje vol !

Uiteindelijk alles wat ik nodig had (zelfs tot op het laatste micro sd kaartje toe) in 1 maal bij megekko besteld. Normalite zou ik alles apart bestellen bij shops om gewoon wat goedkoper uit te zijn maar gezien mijn voorgaande ervaring uiteindelijk toch maar gekozen voor alles in 1 keer.

Megekko hanteert in het algemeen een leverdatum van 1 dag na bestelling.

Nu zag ik in mijn orderinformatie dat er een geschatte levertijd van buiten de 24 uur stond. Ik even een mailtje en binnen een paar minuten al netjes antwoord over dat het micro sd kaartje alleen op voorraad was bij een leverancier. (was ook echt mijn last second pick dat van oh ja doe ik die ook maar even , meteen klaar!) .

Al met al kon ik mezelf wel even /facepalmen want ja dat is weer slecht gekeken door mijzelf.

Ik kijk er nu al naar uit om te beginnen met uitbreiden dit weekend!

Onder voorbehoud. - Indien er een afwijking is in mijn huidige bestelling pas ik mijn beoordeling aan.

Laatste keer was de bestelling perfect op tijd , heel goed verpakt en tot op de dag van vandaag nog steeds tevreden over de producten.

Zoals ik hierboven al aangaf.

Binnen enkele minuten een vriendelijk mailtje terug en daarna nog even kort email verkeer tussen mij en de medewerker. Erg vriendelijk en goed gevoel erbij.

Scorekaart voor Megekko