Telefoon kapot gegaan, nieuwe telefoon nodig. De nieuwe Xperia Z5 is net uit en op voorraad, dus die besteld bij belsimpel.nl. Eerst telefonisch contact gehad. Ja, deze telefoon zou de volgende dag geleverd worden. Mooi. Ik dus besteld.
Staat dan opeens in de orderstatus dat zij zelf de telefoon nog binnen moeten krijgen, ondanks dat op de website nog altijd 'op voorraad' staat.
Even een e-mail erachteraan gestuurd. Per e-mail de reactie gekregen dat ik diezelfde avond nog gebeld zou worden voor een bezorgafspraak. Heel fijn.
Om half 11 's avonds toch maar even gebeld, want ik had nog geen telefoontje gehad.
Krijg ik te horen dat ze de telefoon helemaal niet op voorraad hebben en dat ze hopen dat deze de volgende dag misschien binnen zou komen.
Op de website staat nog altijd 'op voorraad, voor 23:30 besteld, morgen in huis'. Niet dus.
Kortom: ze adverteren met korte levertijden en voorraden die ze niet hebben en kunnen nakomen, zelfs na meerdere malen bevestiging.
Dat vind ik knap waardeloos. Het was voor mij de allereerste keer dat ik bij belsimpel.nl iets bestelde, maar het was ook direct de laatste keer. Order geannuleerd, nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg.
Update 24-10: het geld was de volgende dag wel alweer teruggestort. Dat zie ik wel eens anders.
Waar ik wel verbaasd over was, was dat ik na een anderhalve week gebeld werd door iemand van belsimpel. Ik mocht gratis wat accessoires uitzoeken, als ik deze review maar aan zou passen.
Ik heb tijdens dit telefoongesprek nogmaals meerdere malen benadrukt waar de pijnpunten wat mij betreft lagen (foutieve leveringstijd, onwaarheden over levering). Hij erkende deze problemen, maar die zouden 'geen prioriteit' hebben.
Gemiste kans wat mij betreft. Die accessoires hoef ik niet en deze review zal ik ook niet aanpassen wat betreft de algehele beoordeling.
Meerdere malen contact gehad, zowel per telefoon als per e-mail. Helaas worden beloftes niet nagekomen en krijg je onwaarheden te horen over levertijden.
Jammer.
Update 24-10: zie de update onder algemeen.