Mindere ervaring met Alternate. Zocht een nieuwe game muis voor de verjaardag van mijn zoon. Een Logitech g502 moest het worden. Mooie aanbieding bij Alternate gevonden. 20 euro goedkoper dan elders. Direct bestellen en betalen. Helaas. Betalen ging niet lukken. Na drie keer proberen betaling geblokkeerd. 's Avonds nogmaals geprobeerd, helaas. Vanmorgen opnieuw geprobeerd. Andere prijs.... Inderdaad, 20 euro duurder. Even bellen. Situatie uitgelegd. Mevrouw dat lijkt me iets dat we wel kunnen oplossen. Even overleggen met mijn leidinggevende. Plotseling verbinding verbroken. Terugbellen. Ander persoon aan de lijn: u belt ivm game muis? U heeft pech! Was een aanbieding die alleen voor het weekend geldig was. Kunt u wellicht enige coulance toepassen? Nee, dat gaan we niet doen. Jammer en niet erg netjes. Potentiële klant minder.
Nader: afgelopen dinsdag contact gehad met Alternate. Er was begrip voor de reactie en er zou een passende oplossing worden gezocht. Die is er inderdaad gekomen! Voor de actieprijs zoals die gold voor het weekend is de muis vandaag alsnog afgeleverd. Zoon helemaal gelukkig! Keurig opgelost Alternate. Mijn complimenten en jullie hebben er een nieuwe klant bij!
Beste DavevanNoort,
Kun je ons in een privébericht je contactgegevens sturen? Dan kijken we even naar een oplossing.