Vanmorgen rond 11:30 uur een capture card besteld t.b.v. mijn PS4, en aangezien ik deze (zoals met alle spielerei) graag zo snel mogelijk wilde hebben koos ik voor "Coolblue vandaagnog", waarmee het pakket dezelfde dag nog binnen zou moeten zijn. Het koste een paar euro extra maar inderdaad, rond 20:30 (afspraak tussen 18:00 uur en 22:00 uur) stond de bezorger voor de deur.
Al met al zoals gebruikelijk bij Coolblue een snelle en juiste levering, en aangezien de prijs dit keer prima in lijn lag met andere aanbieders heb ik geen spijt dat ik hier mijn capture card besteld heb.
Zoals hierboven vermeldt heb ik op de levertijd van het product niets aan te merken. Om 12 uur 's middags besteld en dezelfde dag om half 9 's avonds had ik het in huis.
Maar, omdat je als Nederlander toch wat te zeuren moet hebben heb ik toch nog 2 aanmerkingen.
Zo strookt het inzicht wat je in de status van de bezorging zou moeten kunnen krijgen via de website van de bezorgende partij (Dynalogic) niet helemaal met hetgeen wat Coolblue op de website aangeeft. Met de eigen track & trace service zou je redelijk nauwkeurig moeten kunnen zien waar de bezorger is, en hoe laat hij het pakketje af komt geven, maar zelfs nadat ik een SMS gekregen had (keurig!) dat de bezorger over een uurtje bij me zou zijn, was hij volgens de website van Dynalogic nog steeds niet bij zijn eerste adres geweest. Of dit een "fout" van de bezorger was (bijv.: pakketje niet afgetekend in zijn systeem), of dat het aan het systeem van Dynalogic zelf lag weet ik logischerwijs niet, maar dit is een verbeterpuntje.
Waar ik iets meer moeite mee had is dat de overdoos van Coolblue beschadigd was, en dat er hierdoor ook een klein deukje in de verpakking van mijn capturecard was ontstaan. Gezien het alleen zeer lichte schade aan de doos betreft en het product verder goed verpakt was (en correct werkt) zal ik hier niet té zwaar aan tillen, maar toch is het wat mij betreft het vermelden waard.