Ik kom dus van AMD platform en heb een upgrade gedaan naar Intel 4790k.
Azerty was zo vriendelijk om mij als 'vaste' klant een asus z97-a moederbord en intel 4790k processor en corsair H100i Gtx waterkoeler reserveren op mijn account. aangekomen bij Azerty kreeg ik nog deskundig advies wat betreft M.2 ssd's zodat ik in de toekomst (op korte termijn) ook kan ervaren hoe snel deze M.2 ssd's zijn. al met al had ik met een uurtje toen ik thuis kwam windows aan de praat en ik heb ook nog een de silicon loterij gewonnen. Mijn chip is overclockbaar tot 4,9Ghz stabiel. Erg bedankt Azerty!
verzending was niet nodig omdat ik mijn producten zelf opgehaalt heb. Desalnietemin heb ik in het verleden wel goede ervaring met Azerty. ze hebben veel op voorraad en verzenden snel.
KlantenserviceEr werken deskundige mensen die echt verstand hebben van wat ze verkopen.Ook het onderlinge inspelen op de klant in uitstekend. Zo luisterde de verkoopmedewerker achter de balie goed mee met de magazijn mederwerker/adviseur toen ik een product uitkoos en kon deze direct meebestellen. Netjes!